CLINICS

Wij organiseren op onze sportbodem in Eext verschillende clinics. Zie onze agenda voor de clinics die we organiseren. 

24 april 2021: Clinic ruiterfit (zie psveext.online-inschrijving.com)

Ben jij benieuwd hoe fit jij bent als ruiter of hoe je daaraan kunt werken? Sharon Mersman gaat met jou in 45 minuten aan de slag met jouw core-stability, oefeningen voor je armen en benen … je buikspieren. En tot slot je uithoudingsvermogen. 24 april 2021 vindt deze clinicdag plaats. In verband met de coronamaatregelen hanteren we vier deelnemers per groepje. Doe jij ook mee? Het kost slechts € 15, –
*Neem je eigen yogamatje mee

20 juni 2021: Dressuurmatig trainen met balken (zie psveext.online-inschrijving.com)
Op zondag 20 juni komt Frederika van der Velde een clinic Dressuurmatig trainen met balken verzorgen in Eext. Er zal worden gereden in groepjes van 3 combinaties welke zoveel mogelijk op niveau zullen worden ingedeeld. De kosten zijn €20,- per persoon. Opgave kan TZT online via psveext.online-inschrijving.com. Kies voor discipline clinic. Geef daarbij aan wat je niveau is en met wie je eventueel in het groepje wilt. De clinic duurt 45 minuten.
Wat is het?
Dressuurmatig Trainen met Balken en Cavaletties is een welkome afwisseling voor het dressuurpaard. Door het trainen met cavaletties worden paarden soepeler, buigzamer, actiever en krijg je een mooi ritme waarbij de paarden de gangen beter ontwikkelen en ook zal het de psyche van het paard goed doen.
Waar is het?
Op de prachtige sportbodem in Eext wordt deze clinic verzorgd. Op je navigatie voer je ‘Boermarkeweg Eext’ in, parkeren kan op het terrein.