Ride & Run Eext – Zaterdag 22 augustus 2020

Yes, eindelijk een sportactiviteit waar je samen met je niet-in-paarden-geïnteresseerde vriend of vriendin aan mee kunt doen! Of maak er een gezellig dagje van met je sportieve vader of moeder. Dit keer staan ze niet aan de bakrand naar jou te kijken, maar kunnen jullie samen meedoen. Je hoeft echt geen topsporter te zijn om mee te doen: je kunt lekker op je eigen tempo deelnemen aan de klasse die bij jou past.

Afwisseling
Lekker paardrijden of hardlopen door de prachtige natuur; wie wil dat nou niet? Meedoen aan Ride & Run is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor je conditie. Voor je paard is zo’n buitenrit een perfecte afwisseling op de dagelijkse training. Ook voor de hardloper is het anders dan een normale training want zo makkelijk is het nog niet om een paard bij te houden!  

Team
Een team bestaat uit een ruiter met een hardloper. De teams kunnen kiezen uit een grotendeels onverharde ruiterroute van 5, 10 of 15 kilometer. De routes starten en eindigen bij de outdoor accommodatie van PSV Eext (Boermarkeweg Eext). 

Praktische informatie
Datum: 22-08-2020
Tijd: vanaf 09.00 uur volgens schema van de startlijsten

Route: 5, 10 of 15 kilometer

Algemene informatie:

  • Deelname aan de Ride & Run Eext geschiedt volledig op eigen risico
  • Er is parkeergelegenheid tegenover het evenemententerrein
  • Er is geen douchegelegenheid aanwezig
  • De combinatie dient minimaal 30 minuten voor de aangegeven starttijd aanwezig zijn
  • Er is geen mogelijkheid tot stalling van de paarden.
  • Het is niet mogelijk om onderweg te wisselen
  • Deelname is mogelijk vanaf acht jaar. Tot en met de leeftijd van 14 jaar is de deelnemer te paard of pony verplicht om deel te nemen onder begeleiding van een volwassene.
  • Het deelnemende paard of pony moet een minimumleeftijd hebben van 4 jaar per 1 januari 2020.
  • De kosten per team zijn €17,50.

Aanmelden
Wil je meedoen, dan kun je eenvoudig je team aanmelden via ons online inschrijfsysteem op https://psveext.online-inschrijving.com/. Hou een aantal gegevens bij de hand om je in te schrijven: teamnaam, te lopen afstand, geschatte tijd, naam ruiter, geboortedatum ruiter, naam paard, naam hardloper, naam paard, leeftijd paard en ICE-telefoonnummers (of terwijl wie mogen we bellen als er iets met je is). Graag zien we jullie inschrijving tegemoet! De inschrijving sluit 14 augustus 2020. Er is ruimte voor een gelimiteerd aantal teams, dus geef je zo snel mogelijk op. Vol is vol! Door inschrijving gaat men automatisch akkoord met de algemene voorwaarden welke op onze site staan vermeld.